A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальний заклад "Хмельницький обласний центр цифровізації соціальної сфери"

Новини та події

ДП ІОЦ інформує

soc.gov.ua — подавайте заяви на соціальні послуги онлайн!

11:20 18.10.2024

ДП ІОЦ інформує

У зв'язку з масштабними збоями в Telegram для зручності наших користувачів ДП «ІОЦ» створив офіційний канал у Viber. Ми прагнемо, щоб ви завжди мали доступ до актуальної інформації та могли легко отримувати важливі новини й оновлення. Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Viber, щоб залишатися на зв’язку та бути в курсі всіх подій.

09:00 04.10.2024

ДП ІОЦ інформує

Увага! Оновлення стосується Електронного кабінету соціальних послуг (Кейс-менеджмент)

17:00 30.09.2024

Семінар-нарада з директорами центрів надання соціальних послуг та територіальних центрів соціального обслуговування (надання соціальних послуг)

25 вересня 2024 року відбувся семінар-нарада з директорами центрів надання соціальних послуг та територіальних центрів соціального обслуговування (надання соціальних послуг)

13:00 25.09.2024

Навчання по ЄІССС. Заняття 3 "Функціонал кабінетів КМ та НСП. Практичне використання"

В рамках проведення бета-тестування функціоналу електронного кейс-менеджменту та його впровадження в дослідно-промислову експлуатацію, що є складовою Єдиної інформаційної системи соціальної сфери відбулося третє (завергальне) заняття для фахівців структурних підрозділів з питань соціального захисту населення, зокрема, територіальних громад, відповідальних за напрям із надання соціальних послуг шляхом ведення випадку (кейс-менеджменту) на тему: "Функціонал кабінетів КМ та НСП. Практичне використання".

15:00 20.09.2024

Навчання по ЄІССС. Заняття 2 "ЄІССС. Підсистема Соціальні послуги: новий функціонал. Практичне використання"

В рамках проведення бета-тестування функціоналу електронного кейс-менеджменту та його впровадження в дослідно-промислову експлуатацію, що є складовою Єдиної інформаційної системи соціальної сфери відбулося друге заняття для фахівців структурних підрозділів з питань соціального захисту населення, зокрема, територіальних громад, відповідальних за напрям із надання соціальних послуг шляхом ведення випадку (кейс-менеджменту).

13:00 12.09.2024

ДП ІОЦ інформує

Шановні користувачі ЄІССС! Звертаємо вашу увагу, що впроваджено електронний обмін даними з системами Міністерства соціальної політики України, що значно спрощує процес призначення допомоги внутрішньо переміщеним особам

10:00 10.09.2024

ДП ІОЦ інформує

Увага! Нагадуємо, перед початком роботи ознайомтесь з оновленням ЄІССС: Розділ «ДОПОМОГИ»

11:00 09.09.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора