A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальний заклад "Хмельницький обласний центр цифровізації соціальної сфери"

ДП ІОЦ інформує

Дата: 04.09.2024 14:05
Кількість переглядів: 17

Фото без описуУвага! Іформація для фахівців територіальних громад. Навчання фахівців, відповідальних за організацію та надання соціальних послуг в ЄІССС.

Наразі Мінсоцполітики працює над упровадженням функціоналу електронного кейс-менеджменту (цифровий інструмент „Ведення випадку” (кейс-менеджмент), що є складовою Єдиної інформаційної системи соціальної сфери (далі – Єдина система).

Цей функціонал призначається для забезпечення організації надання соціальних послуг (зокрема, ведення справи сім’ї/ особи, яка перебуває у складних життєвих обставинах; оцінювання потреб сім’ї / особи в соціальних послугах; обміну інформацією між надавачами соціальних та інших публічних послуг; складання індивідуального плану надання соціальної послуги; обліку наданих послуг та інших видів підтримки; оцінювання результатів впливу наданої соціальної послуги на життєву ситуацію), оптимізації роботи соціальних працівників і системного підходу до організації надання соціальних послуг вразливим категоріям населення, в тому числі особам / сім’ям, які опинились у складних життєвих обставинах.

Додаємо графіки та програму навчання фахівців, відповідальних за організацію та надання соціальних послуг, які будуть залучені до роботи із застосування функціоналу електронного кейс-менеджменту в режимі дослідно-промислової експлуатації:

Фото без опису

                                Фото без опису

Посилання на запис першого заняття: Заняття 1. Загальне знайомство з системою. Функціонал кабінету ОСП. Практичне використання.

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора