A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальний заклад "Хмельницький обласний центр цифровізації соціальної сфери"

ДП ІОЦ інформує

Дата: 31.07.2024 11:00
Кількість переглядів: 18

Фото без описуНагадуємо, перед початком роботи ознайомтесь з оновленням ЄІССС Розділ «ДОПОМОГИ»

Єдиний соціальний процесінг:

🔵 Додано нові контролі щодо опрацювання звернень по послугах «Взяття особи на повне державне утримання» та «Припинення відрахувань (тимчасове/постійне) на повне державне утримання».

🔵 Нагадування про призначення підсистеми ЄСП.

🔵 Додана можливість внесення зміни у виплатні реквізитів для виплати допомоги по вагітності та пологам.

🔵 Реалізована можливість призначення державної соціальної допомоги особі, якій виповнилося 18 років на період між строком закінчення навчання в одному із закладів освіти та вступом до іншого закладу освіти.

🔵 Доданий контроль при опрацюванні звернення щодо змін складу сім’ї.

 

Єдиний соціальний реєстр:

🟡 Доопрацьовано алгоритм розрахунку разового доручення по зверненню «Звернення за недоотриманими сумами допомоги у зв’язку із смертю одержувача».

🟡 Приведено у відповідність записи Держутримання у мігрованих справах.

🟡 Доопрацьовано алгоритм розрахунку допомоги особам з інвалідністю з дитинства та дітям з інвалідністю.

🟡 Доопрацьовано алгоритм розрахунку допомоги ВПО. Додано нову причину відмови у призначенні допомоги на дітей, над якими встановлено опіку чи піклування.

🟡 Доопрацьовано правило перевірки «Обов'язкові документи надано» для послуги «Допомога на дітей, які виховуються у багатодітних сім'ях» при перевірці права.

🟡 Додано причину відмови «Документи для призначення допомоги не подано в повному обсязі» для послуг «Допомога на дітей, які виховуються у багатодітних сім'ях» та «Соціальна допомога на дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, грошове забезпечення батькам - вихователям і прийомним батькам».

🟡 Доопрацьований перелік та контроль щодо обов’язкових документів для учасників звернення з типом «Утриманець» послуги «Допомога на дітей, які виховуються у багатодітних сім'ях».

🟡 Виправлена помилка у відображенні сум у друкованій формі «Рішенні про призначення» для послуги «Соціальна допомога на утримання дитини в сім’ї патронатного вихователя та оплата послуги патронату над дитиною».

🟡 Доопрацьована можливість перерахунку допомоги за послугою "Соціальна допомога на дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, грошове забезпечення батькам-вихователям і прийомним батькам", при зміні розміру пенсії, аліментів, стипендії чи державної допомоги.

🟡 Доопрацьовано призначення допомоги за послугою «Соціальна допомога на утримання дитини в сім’ї патронатного вихователя та оплата послуги патронату над дитиною» (у рахуванням змін, внесених постановою Кабінету Міністрів України від 30.05.2024 № 633).

 

Ведення довідників та реєстрів загального призначення:

⚪️ В перелік полів пошуку «Реєстру СРКО» додано поле «Дата народження». В таблиці результату пошуку додано колонку «Дата народження».

‼️З повним переліком оновлень ви можете ознайомитись в блоці «Документація» «Реліз 20240726»


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора