A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальний заклад "Хмельницький обласний центр цифровізації соціальної сфери"

ДП ІОЦ інформує

Дата: 09.07.2024 15:30
Кількість переглядів: 39

Фото без описуУспішне впровадження у промислове середовище 10 видів соціальних допомог в ЄІССС

🌐 ІОЦ Мінсоцполітики  з радістю оголошує про успішне впровадження 10 нових видів соціальних допомог у Єдину інформаційну систему соціальної сфери (ЄІССС).

 

Це важливий крок на шляху до цифровізації соціальних допомог, що сприяє підвищенню ефективності та зручності надання соціальної підтримки громадянам України. Над реалізацією цього функціоналу працювала велика команда спеціалістів з числа представників Мінсоцполітики, розробників ТОВ Медирент та нашого підприємства. 

Також, варто зазначити, що завдяки цій тісній співпраці ми змогли покращити необхідний функціонал, адже отримували дуже багато пропозицій та зауважень від представників ОСЗН.

🤝🏻 Результатом є покращення комунікації між органами соціального захисту населення, ІОЦ та МСП, що призвело до успішної міграція 24 областей України з повною відповідністю кількості справ в АСОПД та ЄІССС для одержувачів 10 видів допомог. 

💪🏻 Ми продовжуємо працювати над покращенням соціальних допомог в Україні, забезпечуючи їх доступність та зручність для всіх громадян.

Деталі за посиланням: https://www.ioc.gov.ua/news/154/

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора