A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальний заклад "Хмельницький обласний центр цифровізації соціальної сфери"

ДП ІОЦ інформує

Дата: 03.04.2024 10:00
Кількість переглядів: 12

Фото без описуУвага! Нагадуємо, перед початком роботи ознайомтесь з оновленням ЄІССС Розділ «ДОПОМОГИ»

 

 

Єдиний соціальний реєстр

  • Якщо в документі «Заява про надання допомоги на проживання внутрішньо переміщеним особам» в атрибуті «Звернення надано для подовження допомоги ВПО з 01.03.2024» і дата звернення квітень 2024 року, то призначення відбуватиметься з березня 2024 року.
  • Дохід з кодом 157, який надходить згідно з обміном від ДПС, перекодовується в дохід з типом «Інші доходи, що не враховуються», відповідно при розрахунку враховуватися не буде.
  • Для ведення довідника «Нормативні документи» у вікні «Нормативні документи» додано ще одне поле «Дата набуття чинності наказу», відповідно, необхідно під час введення нормативних документів вводити дату набуття/набрання чинності. (Увага! Для користувачів ДП ІОЦ).
  • Для допомоги ВПО у вікні розрахунку доходів для ручного введення доходів додано нові види доходів: Виправлено помилкову ситуацію під час затвердження відрахувань (не аліментного типу), а саме, користувач обирав ОР та тиснув кнопку «Зберегти», проте система видавала повідомлення.
  • У вікні введення рішень про переплату (Картка «Рішення про переплату») надано можливість вибирати ОР. Функція вибору ОР доступна лише для рішень про переплату у статусі «Редагується».
  • Збільшено кількість рядків до 500, що відображуються в картці пакету обміну з Мінфіном.

З повним переліком оновлень ви можете ознайомитись в блоці «Документація» - «Реліз 20240329»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора