A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальний заклад "Хмельницький обласний центр цифровізації соціальної сфери"

ДП ІОЦ інформує

Дата: 05.02.2024 15:30
Кількість переглядів: 49

Фото без описуПотрібно створити реєстр? Звертайся до команди ІОЦ Мінсоцполітики України

Ми раді оголосити, що наша команда здобула статус кваліфікованого розробника реєстрів на платформі Diia.Engine, і тепер готова допомогти цифровізуватись кожному, хто хоче працювати в сучасній державі.

Diia.Engine визнана найсучаснішою платформою для створення та обслуговування реєстрів різного призначення в Україні. Наша команда експертів отримала кваліфікацію в розробці реєстрів на цій платформі, і ми готові надавати наші послуги всім, у кого є потреба створити надійний і ефективний реєстр, який допоможе більш якісно та швидко виконувати задачі організації, компанії, органу влади тощо.

Наразі, ми завершуємо розробку реєстру для Міністерства охорони здоров'я. Цей реєстр буде сприяти збору та обробці важливої інформації в галузі охорони здоров'я. Ми вдячні МОЗ за довіру та можливість пустити в дію свої знання та навички на користь держави.

Ми готові до співпраці та відкриті для нових завдань у сфері створення реєстрів. Якщо вам потрібна якісна розробка реєстру для вашого підрозділу чи організації, не соромтеся звертатися до команди ІОЦ Мінсоцполітики. Ми готові допомогти вам здійснити цей важливий крок у цифровій трансформації.

Для отримання додаткової інформації та контактів переходьте за посиланням на https://registers.ioc.gov.ua/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора