A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальний заклад "Хмельницький обласний центр цифровізації соціальної сфери"

ДП ІОЦ інформує

Дата: 06.09.2023 16:50
Кількість переглядів: 16

Фото без описуМайже 15 тисяч користувачів. Єдина інформаційна система соціальної сфери активно впроваджується по всій країні.

Держава продовжує рухатися вперед у напрямку сучасних інновацій, спрямованих на покращення соціальної сфери та полегшення життя громадян. Станом на сьогодні Єдина інформаційна система соціальної сфери (ЄІССС) налічує майже 15 тисяч активних користувачів по всій країні, і її роль у покращенні соціального захисту населення стає неоціненною.

 

Органи соціального захисту населення та територіальні громади вже оцінили переваги впровадження ЄІССС, а саме:

  • безпечний та коректний обмін інформацією, даними з Дією при подачі заяв на 5 видів допомоги (при усиновленні дитини; на дітей, хворих на тяжкі захворювання, яким не встановлено інвалідність; особам з інвалідністю з дитинства та дітям з інвалідністю, яка призначається на весь час інвалідності; на дитину одинокій матері або батьку та ВПО);
  • всі зміни, внесені співробітниками управлінь соцзахисту населення, автоматично фіксуються в системі;
  • швидка та автоматична верифікація;
  • paperless - створюються та передаються електронні справи замість паперових;
  • автоматизована взаємодія з банками, які здійснюють виплату допомоги ВПО;
  • всі персональні дані зберігаються на центральному рівні, тож втрата або несанкціоноване використання цих даних, зокрема, на місцевому рівні в разі бойових дій чи окупації, неможливе.

ІОЦ Мінсоцполітики не лише є адміністратором ЄІССС, але й завжди готове надати підтримку користувачам системи. Наша команда працює для того, щоб забезпечити безперебійну та надійну роботу системи та відповідати на всі запити та потреби користувачів.

Довідково: Єдина інформаційна система соціальної сфери - це комплексна система, призначена для автоматизації всіх напрямків соціальної підтримки всіма інституціями соціальної сфери в межах єдиного інформаційного середовища та технологічної платформи.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора