A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальний заклад "Хмельницький обласний центр цифровізації соціальної сфери"

ДП ІОЦ інформує

Дата: 08.08.2023 08:30
Кількість переглядів: 28

ДП ІОЦ удосконалює Програмний Комплекс "Соціальна громада" для забезпечення належного опрацювання справ осіб, які надають послуги з догляду фізичним особам на професійній основі.

Фото без опису  ДП ІОЦ відреагувало на звернення представників Харківської, Львівського, Криворізької та Дніпропетровської областей та провело необхідні доопрацювання у Програмному Комплексі "Соціальна громада" (ПК “Соціальна громада”). Ці зміни дозволять забезпечити належне опрацювання електронних особових справ отримувачів компенсації з догляду фізичним особам, які професійно надають соціальні послуги з догляду.

Відтепер, за результатами доопрацювання в кожному місті визначено уповноважене управління соціального захисту населення, яке відповідальне за нарахування компенсації. Після проведення нарахування програмне забезпечення виконує сортування нарахованих електронних особових справ у розрізі районів, що входять до складу міста, із зазначенням загальної суми та кількості нарахованих особових справ.

Команда підприємства підкреслює свою відкритість та бажання завжди піти на зустріч колегам для розв'язання проблем, пов'язаних з отриманням соціальних послуг громадянами та готове сприяти подальшому розвитку та оптимізації систем соціальної сфери.Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора